Beste Kortenbossers, 

Prinsjesfestival in Den Haag viert in aanloop naar Prinsjesdag de democratie. Het festivalthema dit jaar is: VRIJ BLIJVEN, Vrijheid is een werkwoord!

In deze tijd heeft dit thema een extra dimensie gekregen. Onze vrijheid is kostbaar en kwetsbaar. Vrijheid samen kunnen vieren, is een groot goed. Daarom organiseren we dit jaar een bijzondere editie van PrinsjesOntbijt.

Stadsdeel Centrum nodigt u van harte uit voor dit speciale PrinsjesOntbijt 2020.

Op zaterdag 12 september aanstaande dekken wij de ontbijttafels op het Lange Voorhout. We nemen daarbij natuurlijk alle landelijke richtlijnen tegen het coronavirus in acht. We zijn ervan overtuigd dat we de 1,5 meter afstand in gesprek met elkaar kunnen overbruggen en verbinding kunnen maken.

Het ontbijtprogramma begint om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. De presentatie is in handen van Nicolette Krul (Prinsjesjournaal vorig jaar op TV West). Op het podium onder meer de prijsuitreiking van de hoedenontwerpwedstrijd van de PrinsjesHatwalk.

Raadpleeg de website voor meer informatie over het programma. Via deze link kan jij je aanmelden: https://www.evite-sendmail.nl/pdfst/pdfst_20/web/pdfst_20_aanmelden.php?uitn_nummer=POMAIL3A

Het spreekt voor zich dat er voor u geen kosten zijn verbonden aan het ontbijt. 

Mocht PrinsjesOntbijt onverhoopt niet door kunnen gaan, dan vernemen de aangemelde gasten dat onmiddellijk van het Stadsdeel Centrum.