Foto update met tekst maatregelen

STAND VAN ZAKEN PROJECT CENTRUM-NOORD.

We hebben inmiddels al flink wat reacties gekregen op het project Centrum- Noord. Op een enkele reactie na (6 juli 2020) ondersteunen ze onze afwijzing van het instellen van eenrichtingsverkeer bij het Scheveningse Veer. Velen van de indieners komen ook met goede argumenten en soms zelfs met alternatieven.Wij zijn daar erg blij mee.

Maar we willen nog veel meer reacties, want we willen de gemeente laten zien dat heel Kortenbos tegen deze maatregel is.

Daarom Kortenbossers: laat massaal van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en “zegt het voort, zegt het voort”!

Tijdens de laatste (video)vergadering van de werkgroep heeft deze uiteindelijk, en tot onze grote tevredenheid, ingestemd met de wens van vrijwel alle partijen aan “onze” kant van het gebied om de aanbieding van het advies aan de wethouder tot september uit te stellen om voldoende tijd te hebben onze achterban te raadplegen.

Dat betekent dat wij voordien ons commentaar moeten hebben ingediend. Dat commentaar zal absoluut een afwijzing van de eenrichtings- verkeermaatregel bevatten. Het wordt op de website geplaatst alvorens te worden ingediend.

En daar moeten we meteen het volgende over zeggen: er bestaat een gerede kans dat deze maatregel toch in het pakket terecht komt. Het bestuur van de wijkorganisatie is van mening dat Kortenbos dan uit het project moet stappen en haar belangen langs andere wegen bij de gemeente verdedigen. Wij hopen daarin niet alleen te staan, maar dit dan samen kunnen doen met andere partijen in dezelfde situatie.

Wij vinden het belangrijk  een fysieke mogelijkheid tot vraag-en antwoord te hebben; in verschillende van de ontvangen reacties wordt daar ook om gevraagd. Wij willen dan ook, zo mogelijk nog in juli, een wijkberaad organiseren (of meer dan een, als de geldende coronamaatregelen dat nodig maken). Wij zullen op korte termijn daar voorstellen voor doen.

De tekst is ook als pdf downloadbaar hier op de site

-