De afgelopen maand konden maatschappelijke initiatieven met al hun vragen terecht bij de eerste Pop-up Helpdesk in stadsdeel Escamp. De adviseurs van PEP Den Haag gingen zo de wijk in om gratis persoonlijk advies te geven. Zowel maatschappelijke organisaties als mensen met een goed idee voor de buurt kwamen langs bij de Pop-up Helpdesk. De pilot blijkt hiermee succesvol en PEP geeft de Pop-up Helpdesk in 2020 een vervolg.
Advies: persoonlijk én dichtbij
Hoe zet ik een stichting op? Hoe vind ik vrijwilligers of bestuursleden? Hoe schrijf ik een projectplan? Hoe vraag ik subsidie aan voor mijn initiatief? Deze en andere vragen leven vaak bij maatschappelijke organisaties.

De adviseurs van PEP adviseren (vrijwilligers)organisaties bij het opstarten en het vitaal worden (én blijven) van hun organisatie. Met de Pop-up Helpdesk gebeurt dat persoonlijk én dichtbij.

Andere stadsdelen en vaste PEP Helpdesk in het centrum
In 2020 komt PEP met de Pop-up Helpdesk naar de overige stadsdelen toe, te beginnen in Loosduinen. Bij de vaste PEP Helpdesk in het centrum van Den Haag blijven Haagse inwoners natuurlijk ook altijd welkom voor gratis advies over het reilen en zeilen van hun maatschappelijke organisatie of initiatief.
Meer informatie en openingstijden: www.pephelpdesk.nl.