Kortenbos imgardfoto

Beste bewoner van Kortenbos,

Sinds 1 januari jl. ben ik nieuw in de wijk. Ik volg mijn collega Nuri Akyol als opbouwwerker bij Zebra Welzijn op. Ik maak graag kennis met alle partijen in de wijk: bewoners, ondernemers, scholen en wijkpartners. Zo heb ik een bezoekje gebracht aan het Stadsklooster waar broeder Frans een van de wijkpartners is. Hij zet zich namens het Stadsklooster al geruime tijd in voor de wijk. Ook hij is dit jaar weer nauw betrokken bij het Kortenbos Gaat Los festival. Wil jij je net als broeder Frans meedenken, meepraten en meedoen met het Kortenbos Gaat Los festival, neem dan contact met mij op.

Verder vind ik het belangrijk te horen hoe jij, als bewoner, ondernemer, jouw wijk ervaart: wat gaat goed en wat kan beter, of anders. Verder ben ik altijd opzoek naar nieuwe ideeën die de straat, buurt of de hele wijk ten goede komen. Heb je een inspirerend of gezellig idee? En heb je hulp nodig om je idee te realiseren? Laat het mij weten, dan kijken we samen hoe ik je daar het beste bij kan helpen. Jouw bijdrage voor de wijk is waardevol.

Tot ziens in Kortenbos!

Irmgard den Ouden, opbouwwerker Zebra Welzijn

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   Mobiel: 06 39 43 78 66